Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών 

1.       Ο αγοραστής έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος με επιστροφή χρήματων ή αλλαγής εντός 14 ημερων από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος 

2.       Οι επιστροφές ή αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν αποστολής e-mail στο info@natalina.gr η τηλεφωνικώς στο 6946 110 162
3.       Η συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να είναι σε άριστη - άθικτη κατάσταση χωρίς να έχουν παραβιαστεί οι ταινίες ασφαλείας του κατασκευαστή. Απαραίτητη για την επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος είναι η απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο. 

4.       Σε περίπτωση στην οποία η συσκευασία είναι παραβιασμένη, αλλοιωμένη ή έχει σκισμένα σακουλάκια σε συσκευασίες εντός του προϊόντος, η εταιρεία  διατηρεί το δικαίωμα έκδοσης πιστωτικού επιστροφής μικρότερης αξίας. Αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που βρίσκεται η συσκευασία. 

5.       Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν επιβαρύνουν το εταιρεία μας . Στη περίπτωση που επιθυμεί ο πελάτης να γίνει αλλαγή σε προϊόν της παραγγελίας, τότε τα έξοδα επιστροφής και αλλαγής της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.